Thuiskomen

bij jezelf

 

Thuis zijn? Thuis zijn, dichtbij jezelf. In onvoorwaardelijke liefde. Wil jij dat? Dan ben jij van harte welkom om samen met ons op reis te gaan.

 

In samenwerking met Arthur Zegveld (www.metopenhart.nl) bieden wij een intensief en inspirerend programma "Thuiskomen bij jezelf".

Inhoud van het programma ·

 

 

De naam van het programma zegt eigenlijk genoeg. In dit intensief programma begeleiden wij, Arthur en Esther je weer op pad naar jezelf. Op jouw pad, want je gaat zelf lopen, je gaat zelf de deur opendoen en stapt zelf naar binnen. Wij zijn zelf dit pad ook gegaan. Tijdens onze eigen reis hebben wij elkaar ontmoet. Vanaf toen hebben wij elkaar gespiegeld en ondersteund, zodat wij beide dieper thuis kwamen in ons zelf. Nu willen wij die kwaliteiten inzetten om jou te ondersteunen, in jouw zoektocht. Hiervoor gebruiken wij verschillende ervaringsgerichte werkvormen. Zoals:

 

 • Lichaamswerk
 • Systemisch werk
 • Innerlijk kind
 • Geleide meditatie
 • Creatieve werkvormen

 

Aangevuld met theoretisch kader, waar nodig.

De krachtige wisselwerking tussen ons, Arthur en Esther, mannelijke en vrouwelijke energie,  en de groepsdynamiek zullen zorgen voor een diepgaand inzicht in jezelf.

 

Wat maakt dat jij hier nu bent?

Waar wil jij naar toe?

Waar kom jij vandaan?

 

Dat zijn vragen die wij, samen met jou, liefdevol gaan onderzoeken.

Dit programma is gericht op diegene die bewust kiest voor zijn eigen weg en eigen waarheid. Je zoekt ondersteuning bij het zetten van je volgende stap. Je bent bereid om hierin de benodigde tijd te investeren, zodat jij met je hele lijf en hart kunt ervaren wat jouw volgende stap mag zijn.

 

Gedurende een halfjaar gaan we samen op reis. In dat half jaar komen we negen dagen samen met anderen. Anderen die ook bezig zijn, met zijn of haar persoonlijk ontdekkingsreis. Iedere dag heeft zijn eigen thema.

 1. Welkom en veiligheid
 2. Plek; hoe neem jij jouw ruimte in?
 3. Innerlijk kind
 4. Hechting moeder
 5. Hechting vader
 6. Integratie; samenbrengen van jouw ervaringen
 7. Rouwen en rituelen
 8. Ertoe doen en zingeving
 9. Authenticiteit en afscheid

Tussendoor heb jij vier individuele sessies met Arthur of Esther, voor verdieping van jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

· Voor wie ·

· Programma ·

Kosten ·

 

 

De investering voor het volledige programma van 'Thuiskomen bij jezelf' bieden wij aan voor slechts € 3.750,- exclusief BTW.*

* Dit is een tarief voor de zakelijke markt, vaak is de werkgever bereid om dit traject te vergoeden. Wij gaan graag het gesprek aan.

Wil jij de kosten zelf dragen, dan bieden wij dit traject aan voor een particulier tarief van € 2.750,- inclusief BTW.

· Aanmelden

 

 

Aanmelden voor het programma ‘Thuiskomen bij jezelf’ kan  door een e-mail te sturen naar esther@spreadyourwings.info.

Spread Your Wings      |      Esther Hartman      |      Psychodynamisch therapeut      |      esther@spreadyourwings.info      |      Voorwaarden & privacy      |__________